Blog Het Meubelhuis

Welke stijl slaapkamer past bij mij?

Welke stijl slaapkamer past bij mij? Zoals je vast al wel weet, is de slaapkamer een ontzettend belangrijke ruimte in huis. Niet alleen spendeer je er, procentueel gezien, het meeste tijd (op een werkdag, dan toch), maar ook om jezelf goed te voelen, is een comfortabele en verwelkomende slaapkamer belangrijk.

Welke kinderkamer is perfect voor jou?

Welke kinderkamer is perfect voor jou? Ben jij op zoek naar dé perfecte kinderkamer, maar geraak je er niet uit? Begrijpen we. Je wil er tenslotte voor zorgen dat jouw kleine spruit zich helemaal op zijn of haar gemak voelt in deze slaapkamer. Wij geven je alvast enkele tips mee wanneer je op zoek bent naar ideeën voor dé perfecte kinderkamer!

Hoe maak ik mijn woonkamer gezellig? Zo!

Hoe maak ik mijn woonkamer gezellig? Zo! Wanneer we slechts één ruimte in huis zouden mogen kiezen om gezellig te maken… dan zou het in 99% van de gevallen waarschijnlijk de woonkamer zijn. En terecht: je spendeert er heel wat uurtjes, het is de plek waar je na een lange werkdag helemaal tot rust komt én je ontvangt er hoogstwaarschijnlijk je gasten in. (tenzij jij dat liever in de badkamer doet. Ieder zijn eigen ding, natuurlijk)

Maareuh… Hoe maak je zo’n woonkamer gezellig - en hoe zorg je voor de tofste living in je vriendengroep? Zeer terechte vragen.

Gelukkig ben jij bij Het Meubelhuis beland… en zijn wij toevallig expert wanneer het op inrichting van gezellige woonkamers aankomt. We geven je graag vijf handige tips mee, zodat jij binnen de kortste keren kan stoefen met die keigezellige woonkamer. Hier gaan we!