Welke kinderkamer is perfect voor jou?

Welke kinderkamer is perfect voor jou?

Ben jij op zoek naar dé perfecte kinderkamer, maar geraak je er niet uit? Begrijpen we. Je wil er tenslotte voor zorgen dat jouw kleine spruit zich helemaal op zijn of haar gemak voelt in deze slaapkamer. Wij geven je alvast enkele tips mee wanneer je op zoek bent naar ideeën voor dé perfecte kinderkamer!

#1 Onrustige slaper? Zorg dan voor een tijdloos design

Heb je een oogappel die het allerliefst zo weinig mogelijk slaapt? Of een zoon/dochter die heel onrustig slaapt en van het minste wakker wordt? Dan is het een goede keuze om de volledige slaapkamer zo neutraal mogelijk te maken. Dat doe je het best met de hulp van eenvoudig en tijdloos meubilair, zoals ons Bed Tommy of ons Bed Luca, bijvoorbeeld.

 

Deze klassieke bedden zorgen met hun tijdloos design voor een rustig en relaxed gevoel bij het binnenwandelen van de slaapkamer. Deze toppers zijn bovendien eenvoudig te integreren in heel wat verschillende interieurs, waardoor de feng shui van de ruimte perfect in balans zal blijven. Met andere woorden… Met Tommy of Luca wordt naar bed gaan (weer) een waar plezier. Slaapwel!

 

#2 Speelvogel? Denk dan eens na over een halfhoogslaper!

Wanneer de vraag ‘Welke kinderkamer moet ik kiezen’ steeds meer aandacht opeist én je een kleine speelvogel in huis hebt, leveren wij (letterlijk) met veel plezier dé perfecte oplossing. Ontdek onze hippe halfhoogslaper: dé droom van elk kind dat stapelgek is op spelen. Deze topper is niet enkel een bed waar je avontuurlijk op en af kan klauteren, maar heeft bovendien ook een handig schrijfbureautje én enkele kastjes die dienen als extra opbergruimte (je weet wel, om al dat speelgoed in kwijt te kunnen!).

 

Geloof ons: elk kind met een speels hart zal kraaien van plezier bij het ontmoeten van dit fijne bed!

 

#3 Verdubbel het plezier met een stapelbed!

Ben jij op zoek naar een ideeën voor een kinderkamer met twee kindjes? Geen nood: ook hiervoor kunnen we je voorzien van alles wat jij nodig hebt. Bij het Meubelhuis kan je tenslotte ook terecht voor dit hippe stapelbed: dé droom van elk onstuitbaar broertjes- en/of zusjesduo!

 

Dit fantastische stapelbed werd vervaardigd uit gekalkte kers, waarvan het lichte karakter meteen heel de kamer zal opfleuren. Daarnaast krijg je met deze topper niet enkel twee bedden voor de prijs van één, maar ook nog eens een handige eendeurskast als extra opbergruimte. Je hoort het dus al… de stapelbed is een topidee voor elke kinderkamer - en zorgt overal voor een verdubbeling van plezier!

 

#4 Gevoelig voor design? Dan is New York iets voor hem/haar!

Ben je op zoek naar ideeën voor een kinderkamer voor de dochter/zoon die de tienerjaren nadert? Dan begrijpen we dat de slaapkamer ietsje groter, ietsje volwassener en iets moderner mag zijn. Met andere woorden: voor de design-gevoelige (bijna) tieners stellen we je graag voor aan ons metalen bed New York. Dit stoere bed combineert eenvoud met design - en haalt zijn kracht uit het ingetogen metalen frame. Maar laat je niet misleiden… de kwalitatieve (inclusieve) lattenbodem zal zorgen voor zeemzoete nachten waar jong én oud ongestoord in zal wegdromen.

 

En het enige wat je nu nog moet doen? Je favoriete kleurtje kiezen en bestellen, natuurlijk!

 

#5 Vergeet de juiste accessoires en verlichting niet!

Zo, nu heb je al enkele ideeën opgedaan voor hét perfecte bed in die nieuwe kinderkamer. Maar, natuurlijk is dat niet alles! Denk bijvoorbeeld nog aan wat gezellige en indirecte verlichting, decoratie-items die passen bij het karakter van je kleine oogappel of een tof tapijt wanneer je weet dat je zoon/dochter het allerliefst op de grond speelt. Enneuh… vergeet zeker niet te vragen aan je kind in wat voor kinderkamer hij/zij het liefst elke dag zou thuiskomen.

 

Je kan er zeker van zijn: ze zullen je heel wat te vertellen hebben, wat op zijn beurt weer zorgt voor wat nieuwe inspiratie!

 

Meer inspiratie opdoen?

Dat kan! Bezoek zeker de volledige online collectie op de site van Het Meubelhuis. Tot snel!