Decoratie als cadeau

Decoratie als cadeau

Decoratie… als cadeau?

De feestdagen staan weer voor de deur en we weten allemaal wat dat betekent, cadeautjes krijgen! Of wacht, ook cadeautjes geven… maar welk cadeau is de vraag.

 

Parfum of sokken, dat heb ik vorig jaar al gegeven. Het wordt misschien eens tijd voor iets nieuws. Een wooncadeau als origineel cadeau!

 

Een hip wooncadeau dat overal past, decoratief en ook nog praktisch. Hieronder enkele voorbeelden.

Zoek je een cadeau voor een wijnliefhebber? Dan is een wijnrek een ideaal geschenk, Het Meubelhuis heeft een ruim assortiment aan wijnrekken, zowel kleine als grote. Wil je je geschenk nog persoonlijker maken? Ons gamma is ook uitgerust met unieke wijnrekken, waarvan er dus geen 2 dezelfde zijn.

 

Opzoek naar een creatief cadeau? Dan kan je opteren voor een decoratief en functioneel cadeau voor aan de muur. Een vintage klok in de vorm van een fiets of -versnelling voor een echte fietsliefhebber is een goed voorbeeld.

 

Weet je niet goed wat de interesses zijn voor wie je een cadeautje zoekt? Dan kan je kiezen voor een decoratief krijtbord, ideaal om taakjes en/of reminders op te schrijven.

 

Tot slot zijn rieten manden momenteel ook echt in. Bij ons kan je deze rieten mand ‘Woody’ bestellen, plooibaar en deze wordt telkens per twee geleverd.