Blog Het Meubelhuis

Welke stijl slaapkamer past bij mij?

Welke stijl slaapkamer past bij mij? Zoals je vast al wel weet, is de slaapkamer een ontzettend belangrijke ruimte in huis. Niet alleen spendeer je er, procentueel gezien, het meeste tijd (op een werkdag, dan toch), maar ook om jezelf goed te voelen, is een comfortabele en verwelkomende slaapkamer belangrijk.

Slapen als een roosje? Eerst je slaapkamer decoreren!

Slapen als een roosje? Eerst je slaapkamer decoreren! Je slaapkamer? Da’s meer dan enkel een plek waar die wekker ‘s morgens veel te vroeg afgaat. Sterker nog: je slaapkamer is een van de belangrijkste plekken in je woonkamer. Logisch: je sluit er elke dag af én start er elke nieuwe dag. Het is dus cruciaal dat je een gezellige slaapkamer hebt, waar je elke dag opnieuw tot rust kan komen.

Welke kinderkamer is perfect voor jou?

Welke kinderkamer is perfect voor jou? Ben jij op zoek naar dé perfecte kinderkamer, maar geraak je er niet uit? Begrijpen we. Je wil er tenslotte voor zorgen dat jouw kleine spruit zich helemaal op zijn of haar gemak voelt in deze slaapkamer. Wij geven je alvast enkele tips mee wanneer je op zoek bent naar ideeën voor dé perfecte kinderkamer!