Een fijn thuiskantoor is geen overbodige luxe meer

Een fijn thuiskantoor is geen overbodige luxe meer

Een eigen thuiskantoor of homeoffice is sinds het begin van 2020 geen overbodige luxe meer. Of je nu je eigen bedrijf hebt, of ergens werkt; we werken allemaal steeds vaker van thuis uit.

Een comfortabele werkplek hoort dus bij deze tijd. Want de productiviteit moet er wel zijn natuurlijk.
Een thuiskantoor of homeoffice dient dus een plek te zijn waar je je prettig voelt en eigenlijk niet weg wilt. Er mag enerzijds ook niet te veel afleiding zijn. Thuiswerken is het fijnst in een plek die je zelf hebt ingericht.
Slimme, goede meubelen, een fijne ruimte en een aantal leuke accessoires, daar begint het mee.

Want waarom zou je thuiskantoor of homeoffice er tegelijk niet leuk uit kunnen zien? We dienen immers ook steeds vaker online meetings te houden, waarbij een vrolijke opgeruimde ruimte een goede indruk achterlaat.

Zo hebben we bureauset Pronto, bestaande uit bureau’s in diverse maten, een open of gesloten kast en de mogelijkheid tot het plaatsen van een aanbouwbureau.
Liever een compacte hoekoplossing? Ga dan voor bureauset Alto, want deze geeft je voldoende opbergplek, zonder dat de hele ruimte in beslag wordt genomen.

Durf je thuiskantoor of home office gerust een vrolijke muurkleur te geven, of een behang te kiezen met een echt wow-effect, het is immers jouw eigen plek. Waar je op kantoor gebonden bent aan de stijl van jouw werkgever, kun je in je eigen plek het zo gezellig maken hoe je zelf wilt.
Vergeet zeker niet ook voor goede verlichting te zorgen! Zeker van het najaar tot net voorbij de winter is dit een absolute must.

 

Waar je trouwens goed op moet letten, is een stevige bureaustoel. Hoe vaker of hoe langer je in je thuiskantoor aan de slag bent, hoe sneller je zult merken dat je eetkamerstoel hier eigenlijk niet voor geschikt is. Een goede bureaustoel geeft voldoende rugsteun, volgt je in je bewegingen en daardoor zal je minder snel last hebben van zere schouders of rug.
Bekijk hier onze bureaustoelen.
En dat in combinatie met een gezellige ruimte zal ervoor zorgen dat je iedere dag met plezier gaat werken!