Kinder- en babykamer Delia

Kinder- en babykamer Delia

De kinderkamer Delia kan u hier zelf samenstellen naar uw eigen wensen.

Uitvoering in River eik/wit.

Kijk gerust even rond en ga aan de slag om te zelf samen te stellen.

Jouw keuze

Kies hier onder de producten uit deze set.

0,00
Incl. btw

Stel je set samen...

Bureau Delia Bureau Delia Het bureau Delia is voorzien van 3 schuiven. Uitvoering in river eik/wit. Uw bureau voor op elke slaapkamer of kinderkamer.
205,00
Aantal
Commode Delia Commode Delia De hoge commode Delia is voorzien van 5 schuiven. Zo hebt u veel opbergruimte om alles mooi weg te bergen. Uitvoering in river eik/wit.
227,00
Aantal
Bed Delia 090x200 Bed Delia 090x200 Bed Delia voor een kinderkamer. Of misschien 2 op de volwassen slaapkamer. Stel hier zelf uw kamer samen naar uw wensen.
202,00
Aantal
Kleerkast 3 deuren Delia Kleerkast 3 deuren Delia De kleerkast 3 deuren Delia heeft 2 delen. 1 kant (2 deuren) voorzien van hangbar en 2 legplanken. Ander deel enkel legplanken. Kies zelf uw indeling.
415,00
Aantal
Kleerkast 2 deuren Delia Kleerkast 2 deuren Delia De kleerkast met 2 draaideuren Delia is voorzien van 1 hangbar en 2 legplanken. Ideaal op alles te hangen en leggen. Of u kan hier ook kiezen voor een groter model.
277,00
Aantal
Bedlade Delia Bedlade Delia De bedlade Delia is voor onder het enkel bed te plaatsen. De bedlade zorgt voor extra opbergruimte of voor een extra slaapplaats. Kies zelf de andere items voor uw kinderkamer.
107,00
Aantal
Babycommode Delia Babycommode Delia De babycommode Delia is voorzien van alle comfort. De luierplank om makkelijk uw baby te verschonen. 3 schuiven om alles op te bergen en direct bij de hand te hebben.
240,00
Aantal
Babybed Delia Babybed Delia Het Babybed Delia is onderdeel van de babykamer Delia. Dit babybed kan omgevormd worden naar een bed van 90x200. De stukken worden bijgeleverd voor de ombouw.
268,25
Aantal