Kinderkamer Arthur

Kinderkamer Arthur

De kinderkamer Arthur is een produkt van de Belgische fabrikant neyt.

goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Alle items apart te bekomen.

Jouw keuze

Kies hier onder de producten uit deze set.

0,00
Incl. btw

Stel je set samen...

Luiertafel Arthur Luiertafel Arthur De luiertafel van de kinderkamer Arthur is een optie bij de commode. Deze kan op de commode gemonteerd worden voor extra ruimte.
57,00
Aantal
Opzet Bureau Arthur Opzet Bureau Arthur Dit opzetstuk voor de kinderkamer Arthur is voor op te plaatsen op het bureau. Zo maakt u extra plaats voor zaken op te bergen waar u snel aan dient te kunnen.
105,00
Aantal
Commode Arthur Commode Arthur De commode van de kinderkamer Arthur is voorzien van 3 laden. Optioneel kan u een luiertafel toevoegen of een opzetstuk dat als boekenkast kan fungeren.
209,00
Aantal
Nachtkast Arthur Nachtkast Arthur Het nachtkastje van de kinderkamer Arthur is voorzien van 2 schuiven. Ideaal om een lampje op te zetten en kleinere zaken in op te bergen.
124,00
Aantal
Kleerkast 3 deuren Arthur Kleerkast 3 deuren Arthur Deze kleerkast van de kinderkamer Arthur is voorzien van 3 draaideuren. Aan de binnenzijde heeft met links een groot element met een hangbar en leggers. Aande rechterzijde enkel leggers.
420,00
Aantal
Kleerkast 2 deuren Arthur Kleerkast 2 deuren Arthur Deze kleerkast van het model Arthur heeft 2 draaideuren. Binnen voorzien van een hangbar en 2 leggers. Zo kan u alles mooi opbergen.
280,00
Aantal
Bureau Arthur Bureau Arthur Het bureau Arthur is onderdeel van de kinderkamer Arthur van Neyt. Voorzien van schuiven voor alles op te bergen.
Stel zelf uw kinderkamer Arthur samen.
242,00
Aantal
Bedlade Arthur Bedlade Arthur De bedlade Arthur is voor onder het enkel bed te rollen. Zo hebt u extra opbergruimte. Of een extra slaapplaats. Zoals u zelf verkiest.
105,00
Aantal
Babybed Arthur Babybed Arthur Het babybed Arthur is omvormbaar tot een enkel bed van 090x200. De onderdelen daarvoor zijn bijgeleverd. Zo kan het bed meegroeien met je kind.
268,25
Aantal
Bed Arthur Bed Arthur Het bed van de kinderkamer Arthur is 090x200. Geleverd zonder lattenbodem en matras. Goede kwaliteit aan een scherpe prijs.
222,00
Aantal