Wat mag niet ontbreken in jouw kinderkamer?

Wat mag niet ontbreken in jouw kinderkamer?

Komt jouw eerste (of tweede, of misschien zelfs derde) spruit eraan? Oh, spannend! Er is tenslotte zo ontzettend veel om over na te denken en te regelen… En één van die zaken? Da’s natuurlijk de inrichting van die kamer. Wij vertellen je graag wat er absoluut niet mag ontbreken in die gloednieuwe kinderkamer. Zo wordt inrichten… kinderspel. Hier gaan we!

Eerst en vooral… dat kinderbed, natuurlijk.

Tja. Je wil natuurlijk dat jouw kleine engel elke dag opnieuw kan genieten van een goede én gezonde nachtrust. Op de vraag “wat heb ik nodig in mijn kinderkamer”, antwoorden wij dus steevast: een goed kinderbed.

 

Ontdek bijvoorbeeld ons omvormbaar babybed Noor: dit schattige babybed kan later omgevormd worden tot een volwaardig kinderbed van 90x200. Twee voor de prijs van één, noemen wij dat!

 

Hou jij wel van meubilair met meerdere handige functies? Begrijpen we. Gelukkig hebben wij daarvoor heel wat oplossingen, waaronder de Little Lady compactslaper. Deze topper heeft alle elementen waar jij naar op zoek bent: een bedje (waarvan de hoogte verstelbaar is), een commode en een luiertafel. Onder andere, hé.

 

Een handige commode zorgt voor meer comfort

Je kent het wel: met zo’n nieuwe spruit in huis zijn er 1001 zaken die je liever binnen handbereik houdt. Luiers, talkpoeder, natte doekjes, nieuwe broekjes, propere onderhemdjes, … Geen probleem, want daarvoor werd die handige commode natuurlijk in het leven geroepen!

 

Ontdek één van onze bestsellers: de Little Lady commode. Dit schattige kastje ziet er niet alleen waanzinnig mooi uit, maar komt ook nog eens met alle comfort die elke nieuwe ouder zich maar kan wensen. Of is onze babycommode Noor meer jouw ding, misschien? Deze knappe commode is ietsje strakker qua look, maar is bovendien voorzien van een handig luierblad.

 

Een ruime kleerkast om alles in op te bergen

Die commode is al een goed begin, maar is natuurlijk niet voldoende om al dat babygerief in op te bergen. Je hebt tenslotte waarschijnlijk hopen speelgoed en nog grotere hopen babykleertjes klaarliggen, nietwaar? Daarom is het ook een goed idee om een (extra) kleerkast in je kinderkamer te plaatsen.

 

Qua kleerkasten zijn onze opties (zo goed als) eindeloos. Ontdek onze Noor kleerkast met drie deuren, bijvoorbeeld: een ruime kleerkast met een strakke look, zodat ie naadloos in iedere slaapkamer past.

 

Natuurlijk is dit voorbeeld slechts één van de tientallen kleerkasten in ons assortiment. Op zoek naar een kleerkast die speciaal gemaakt is om in een kinderkamer te passen - of liever een tijdlozer exemplaar? Kan allemaal!

 

Een lekker zacht tapijt en veel kussens

Zo’n kinderkamer, die moet rust en gezelligheid uitstralen: het is de ruimte waar jouw kleine pruts het meeste in zal slapen. Met andere woorden: je wil dat deze kamer de belichaming van comfort en veiligheid wordt. En hoe doe je dat beter door de kamer in te kleden met zacht tapijt en gezellige kussens?

 

Zo zorg je ervoor dat elke centimeter van de ruimte uitnodigt om heerlijk zacht weg te dommelen (en dat kan ook wel eens van pas komen voor die kersverse ouders…).  

 

Een comfortabele stoel voor mama en papa

De kans is groot dat ook jullie heel wat uurtjes in deze kamer zullen spenderen, zeker wanneer jullie baby ‘s nachts nog veel wakker wordt. Denk dus zeker ook aan jullie comfort, om tijdens het voeding geven, bijvoorbeeld, ook ergens neer te kunnen ploffen.

 

Dat kan natuurlijk in een heuse relaxstoel, maar we hebben ook voldoende ‘normale’ stoelen die voldoen aan de eisen. Zoals dit knappe kuipstoeltje bijvoorbeeld: een heerlijke combinatie van ultiem zitcomfort en een strakke look. Een droom om in die kinderkamer te hebben!

 

De nodige decoratie om het af te maken

Vervolgens mag, natuurlijk, de nodige decoratie niet ontbreken. Een mooie lamp, een handig opbergmandje of een decoratief krijtbord? Wij hebben het allemaal - en veel meer! Aarzel dus niet om ons decoratief assortiment eens van dichterbij te ontdekken…

 

Vind alles voor jouw kinderkamer bij Het Meubelhuis!

Pluis ons assortiment gerust eens grondig uit: wij helpen je graag met de inrichting van jouw kinderkamer. Tot snel?